top of page

Ženská krása


"Ženská krása se ukrývá v maličkostech, které někteří nevidí, jiní je považují za nedostatky... Buďme samy sebou a mějme se rády takové, jaké jsme a jak se cítíme dobře..."

"Existuje jen jeden druh krásy, který může přesahovat všechny časy. A většina žen tuto krásu vlastní, i když každá různým způsobem. Pro spousty krása vyjadřuje to, co rychle upoutá oko: pěkně tvarované tělo a rysy, perfektní úsměv, který činí vzezření žen přitažlivým. Pro mě je to ale krása ducha, která sama oslňuje oči a proměňuje ženy v nádherné. Tahle krása je v ženách, které jsou upřímné, divoké, laskavé a půvabné, které se zajímají o druhé. Jsou to ty, které přijímají každý úsek života ochotně a usilují o jeho vrchol – ty mají trvalou krásu, která žije a nikdy neumírá."

"Ženská krása - věčné téma. Pro mnohé pojednávající o tom, jak nejlépe vypadat, od nejnovějších trendů v módě, mít nejlepší postavu, nejkrásnější tvář až po různé návody na nestárnoucí pleť atd.. Tyto věci jsou v dnešní době často primárním hlediskem pro tento pojem, ALE krása by přeci neměla posuzovat slupku, krása je totiž uvnitř každého člověka. Jen je potřeba ji nechat vyjádřit se, protože krásné jsme všechny a to svou jiskrou v oku, úsměvem, a vnitřní silou, která je součástí každé z nás! Toto by měl být podle mého, ten jediný návod, jak být spokojená sama se sebou!"

"Ženská krása je jako poupě, které se otevře, když přijde ten správný čas ukázat, co je v nás. Vůně, která se line po louce, na které kráčí, když se prolíná pocit samoty a radosti v ní."

"Ženská krása není v dokonalosti, ale v nedokonalosti a malých detailech, kterými je jedinečná a výjimečná. Krásu ženy ještě více zvýrazní úsměv a to když je žena šťastná. Přeji každé z nás ať se má ráda taková, jaká je."

O projektu

Rozhodla jsem se udělat tento projekt, protože mě nehorázně štve povrchnost lidí, mužů, kteří ubírají ženám jejich sebevědomí, tím, že často hledí jen na to, jak dotyčná vypadá.

Tímto chci ukázat ženám, že každá může být krásná. Krása ženy je v její duši. V její přirozenosti a vnitřní síle.

A ano vím, že v dnešní době se některé ženy chovají spíše jako muži a těmto ženám chci též ukázat, že to není přesně ono.

Žena má být vyrovnaná, usměvavá, má poskytovat teplo domova, protože od usměvavé ženy se odvíjí úplně všechno. Má zářit do dálky. Být smyslná.

Každá žena může být krásná a já vím, že každá z nás je. Nemyslím tím umělou krásu, ale krásu co pochází z nitra každé z nás.

Rozhodla jsem se ženy přirovnat k přírodě, přišlo mi to jako nejpůsobivější přirovnání. Žena v sobě vlastně ukrývá vše, co k přírodě patří.

"Žena je čistá a přirozená duše. Někdy je bouřlivá a v zápětí zase mírná. Divoká jako život v pralese, ale taky zasněná jako čas na louce plných motýlů. V jejích očích svítí slunce a poté je tam i, pro ženu tolik potřebný, déšť."


bottom of page